Meld u aan om klant te worden
Vul u gegevens in om klant te worden.

Fysio & Manuele Therapie
Specialisten in beweging

Spier- en gewrichtsklachten

Hebt u spier- of gewrichtsklachten? Onze fysiotherapeuten kunnen u helpen bij het bestrijden van problemen op het gebied van de spieren en gewrichten. Klachten aan de schouders, heupen, nek of juist de lagere delen van de rug worden met een doelgerichte therapie bestreden. Ook voor een behandeling van een hernia kunt u bij ons terecht. Wist u dat hoofdpijnklachten, duizelingen, oorsuizen en zelfs voetklachten hun oorsprong vaak vinden in de spieren of gewrichten? Fysio – en manuele therapieën kunnen zodoende effectief zijn in het verhelpen van uw klachten.

Revalidatie na operatie

Om na een operatie weer goed te kunnen functioneren, is het soms nodig te revalideren met behulp van manuele- of fysiotherapie. Na een operatie kan de spiersterkte verminderd zijn en manuele- en fysiotherapie helpen u bij de revalidatie en het herstel van de spieren. Ook de gewrichtsfuncties kunnen als gevolg van een ingreep verslechterd zijn en ook voor het verbeteren en herstellen van het functioneren van de gewrichten zijn zowel fysio- als manuele therapie effectieve methoden. Het terugbrengen van de kracht en mobiliteit in uw spieren en gewrichten maakt dat u weer zelfstandiger kunt functioneren na een operatie.

Revalidatie na trauma

Na het doormaken van een trauma zijn fysio- en manuele therapieën effectief om het re-integratieproces voor arbeid te verbeteren. Als u na een burn-out of langdurige ziekte geen deel uit hebt kunnen maken van de arbeidsmarkt dan kan haptonomie u hulp bieden bij herintreding. Met onze gerichte therapie herstellen we het vertrouwen en wordt een volwaardig functioneren weer mogelijk. De behandeling bestaat uit intervisie, coachen en aanleren van technieken, met het lichaam als uitgangspunt.

Sport Blessure

Fysio- en manuele therapie zijn effectieve methoden om sporters te begeleiden het beste uit hun lichaam te halen. Door middel van fysio-en manuele therapie kunt u uw sportprestaties verbeteren. Zo kan het herstel bevorderd worden door een gerichte behandeling na uw sportieve inspanning en helpt het opstellen van een sportplan u uw prestaties te verbeteren. Wanneer het door een blessure niet langer mogelijk is de gewenste sportieve doelen te bereiken, kunnen fysio- en manuele therapie u helpen weer te sporten en op uw oude niveau te komen. Fysiotherapie Parklaan biedt gepaste begeleiding bij specifieke sporten, zoals schaatsen, werpsporten en golf. De therapeuten voorzien in een op maat gemaakt plan om uw prestaties te verbeteren.

Meer dan 30jaar ervaring

Fysiotherapie Parklaan heeft enorm veel ervaring opgedaan in de afgelopen decennia. Wij denken dat opleiding, ervaring en passie voor het vak de ideale combinatie is voor de beste behandeling. De praktijk werkt intensief samen met huisartsen om tot een gerichte en effectieve behandeling van uw klachten te kunnen komen. Zo vragen wij uw huisarts indien nodig om een verdergaand onderzoek bij klachtbestrijding.

Door verwijzing van uw Huisarts?

Verzekerd? Wij zijn aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland tegenwoordig is een door verwijzing niet meer nodig. Raadpleeg uw verzekering of u gedekt bent voor Fysio- & Manuele therapie. U kunt met of zonder een doorverwijzing van uw huisarts bij ons terecht. Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Fysio Parklaan
Met meer dan 30jaar ervaring zijn wij Specialisten in beweging

Joost Koop

Fysiotherapie

Joost Koop is fysiotherapeut en heeft als specialisme Haptonomie. Joost is docent op het HBO en is derhalve zeer goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fysiotherapie. Een uitgebreid deskundig onderzoek en een haalbaar plan van aanpak, is de basis voor elke behandeling. Wij stemmen een behandelplan af op uw persoonlijke behoefte, met de keuze van de juiste middelen. Fysiotherapie Parklaan werkt uitsluitend met een individuele behandeling, omdat wij daarin geloven. Onze enthousiaste steun en inzet helpen u uw doelen daadwerkelijk te bereiken. Met meer dan 30 jaar ervaring en onze voortdurende verdieping en bijscholing in het va kunt u vertrouwen op een moderne en verantwoorde handelwijze.

  • Linkedin

Bertram Berkhof

Manuele Therapie

Het antwoord op een vastgelopen bewegingsapparaat. Door een moderne, snelle en efficiënte behandeling zorgen wij ervoor dat het gevoel van uw lichamelijk welzijn weer terug komt. Met manuele therapie zijn positieve resultaten bij langer bestaande klachten vaak snel te realiseren. Alle behandelingen zijn individueel en op uw persoonlijke wensen afgestemd. Indien nodig overleggen wij met medische specialisten voor eventueel aanvullend onderzoek.

  • Linkedin

Praktijk Parklaan

Parklaan nummer 1A

Fysiotherapie Parklaan is gevestigd op de Parklaan in het centrum van haarlem. Onze centraal gelegen unieke locatie is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer of te voet. Naast de nabij gelegen parkeerplaatsen kunt u ook met de fiets ons bezoeken of gebruik maken van de invalide parkeerplaats voor de deur. Onze praktijk is tevens goed bereikbaar voor mensen die slechter te been zijn.

Wij zijn van Maandag tot en met Vrijdag geopend van 07:00 uur s’ochtends tot 21:00 s’avonds. Voor vragen kunt u ons tijdens openingstijden bereiken op 023-5310164

Veel gestelde vragen

Klachten die behandeld worden met Fysiotherapie
Klachten die voor Fysiotherapie in aanmerking komen; Spier- en gewrichtsklachten, revalidatie na operatie, revalidatie na trauma, klachten van het zenuwstelsel, klachten aan het vaatstelsel en het hart.
Welke klachten zijn geschikt voor Manuele therapie?
Bij Fysio Parklaan bieden wij Fysio- & Manuele Therapie; Klachten die voor behandeling met manuele therapie in aanmerking komen zijn; rug en nekklachten, schouder specifieke klachten, hoofdpijn en /of duizeligheid, uitstralende pijn in schouder, arm of hand, uitstralende pijn in bekken, bil, been en voet, RSI / CANS klachten, sport gerelateerde klachten, diagnostiek, second opinion.”
Op welke tijden kan ik een afspraak maken?
Wij zijn geopend van Maandag tot en met Vrijdag van 07:00 uur tot 21:00 s’avonds. Mocht u erg slecht te been zijn of de wens hebben om op een afwijkend moment behandeld te worden dan kunt u contact met ons opnemen.
Hoelang duurt een behandeling?
Een gemiddelde sessie duurt tussen de 30 en 45minuten.

Wat onze klanten zeggen.

  • Professionele behandeling, vriendelijk, gezellige praktijk en behulpzaam. Tevreden klant

  • Dit is een professionele en rustige therapeut. Prima effect van de behandeling. Goede uitleg, goed luisterend oor. Als de klacht is opgelost, stopt hij keurig met de behandeling en gaat dus niet onnodig door. Tevreden klant

  • Al een aantal fysiotherapeuten gezien, maar geen van allen zorgde voor zo een effectieve behandeling als Dhr Berkhof. Bij deze fysio heb ik het gevoel dat ik echt in goede handen ben. luistert goed naar de klacht en gelijk doelgericht te werk. Tevreden klant

  • Jaren van klachten in mijn onderrug, na een paar sessies verholpen. Dit is inmiddels 3 jaar geleden en nooit meer last gehad. Tevreden klant

Wij zijn geregistreerd bij
Fysiotherapie Parklaan is geregistreerd bij de volgende instanties.